Soutěže

Domov jako z katalogu

21.11.2016

Těsně před rokem dala láska k bydlení, designu, ke krásným věcem a skandinávskému stylu bydlení vzniknout blogu, který píše jedna máma na mateřské.

Tip: podívejte se na moje květináče z pratelného papíru.

Katka Pašková píše blog ByKoczanska. Ten charakterizují krásné fotky vyladěného interiéru, citlivě laděného do oblíbeného černo-šedo-bílého stylu.

„Náš domov je charakteristický velkým množstvím obrazů/plakátů. To je společně s rostlinami asi má největší vášeň. Obrazy jsme s mužem jednou počítali, skončili jsme u čísla 32… Kolik jich je teď? Raději nepočítat… Rostliny snad raději také nepočítám. Často si dávám zákaz jejich dalšího pořizování. Nedá mi to. Snad každý měsíc tento zákaz pravidelně porušuji. A když už se namají kam vejít, s radostí posílám dále… A co bych ještě mohla sbírat? Krásné židle!“

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-1

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-2

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-3

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-4

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-5

adventni-kalendar-giveaway-24-soutezi-bykoczanska-tamarki-6

Jestli jste po zhlédnutí fotek z Katčiného blogu nabyli dojmu, že vás tahám za nos a fotky jsou z nějakého katalogu, nenechte se mýlit. Katka má opravdovou vášeň a oko pro bytový styling a drží se svého. Zabruste k ní na blog ByKoczanska a kochejte se. A až se dokocháte a dosníte, tak zkuste štěstí v její dnešní soutěži.

Může se vám také líbit

1 komentář

  • Odpovědět Dana 21.11.2016 at 9:23

    Moc hezký ten dětský pokojíček, jsem zvědavá, o co se bude soutěžit…
    Mějte fajn pondělí, Dana

  • Komentujte článek